Det handler ikke om os, men hvad vi kan gøre for din virksomhed

Har du skabt den ultimative softwareløsning, som verden bare ikke må gå glip af? Synes du, at det går for langsomt med at komme ud til kunderne med dit produkt? Måske du ligefrem synes, at udviklingen i din virksomhed er gået i stå? Bingo – så er du kommet til det rigtige sted. Hvis du har skabt et fedt produkt, som kunderne vil ha’, så kan vi sælge det. Du får KUN kloge penge, når du får en investering fra Sweat Capital. Det betyder, at vi stiller eksterne CSO’er og CMO’er til rådighed for dig og din virksomhed, som har ét formål: At sælge dit produkt.

“Jeg ved ikke, hvordan jeg skal dive min virksomhed uden Sweat-teamet. Jeg vidste, at jeg havde et produkt med stort potentiale, men manglede ressourcer og netværk.”

Torben LajerIndehaver, Mobilplan

Sådan skaber Sweat Capital værdi for din virksomhed

Marketing

01. Marketingmotor

Sammen med dig (og dine eventuelle partnere), gennemgår vi Jeres marketingindsats og bygger derefter en marketingmotor, der sprøjter leads ud til sælger-teamet.

Salg

02. SalgsDNA

Din virksomhed får et rygstød uden sammenligning som porteføljeselskab hos Sweat Capital. Vi er først og fremmest sælgere. Det betyder, at din virksomhed pludselig får en højt-performende salgsafdeling. Lyder det ikke svedigt?

Forretningsudvikling

03. Skalering

Hvor stor kan din forretning blive? Du får en talstærk og aktionorienteret partner i Sweat Capital, hvor det er OK at have skyhøje ambitioner. Lad os træde til med vores kommercielle erfaring og hjælpe dig med at vækste dit hjertebarn.

Skal vi rykke?

Sweat Metoden

Hvad du kan forvente, når vi investerer i din virksomhed

1

Sweat Kemi

Vi screener casen, tager en snak med founders og udarbejder Sweat Insights
2

Sweat Match

Gennemgang af Sweat Insights, casen får no-go eller go efter enighed fra alle parter
3

Sweat Diligence

Forhandling og værdisættelse, due diligence og tilførelse af kapital og viden
4

Sweat Money

Plan og strategi for investering, underskrift fra alle parter og eksekvering
Fremtidens væksteventyr

Vejen til succes med Sweat Capital som investeringspartner

1

Sweat Diligence (Pre Investment)

Vi sikrer en gennemtestet validering af vores investeringer, baseret på Sweat Insights; kundeanalyse, markedsanalyse, founder-team, økonomi, nøgletal og teknologi.
2

1. år (post investment)

Virksomheden får en kapitalindsprøjtning og Sweat Capital hjælper ejerleder(ne) med at etablere en marketing- og salgsafdeling efter behov.
3

2. år eksekvering

Virksomheden er nu gearet til vækst og det kommercielle fundament er lagt. Vi bistår ejerleder(ne) med at styre væksten økonomisk og indsætter flere resurser efter behov
4

3. år skalering

Vi laver en ny strategi for at sikre yderligere skalering og den fortsatte vækst. Det betyder, at vi indsætter nøglepersoner på ubesatte pladser og evt. bestyrrelse.