Vi er FOUNDERE, SÆLGERE, INVESTORER og KOMMERCIELLE FREAKS i én stor pærevælling

Sweat-teamet er helt uden sammenligning. Hver især rummer vi unikke kompetencer, der gavner vores samarbejdspartnere og porteføljeselskaber. Linette kan skrive salgstekster, der får dine kunder til at juble - og hive dankortet frem. Elias er serieiværksætter og er altid på udkig efter fremtidens founder-teams og væksteventyr. Simon er ekspert i at bygge marketingsmotorer, der sprøjter leads ud, og Peter kan sælge sand i Saharas ørken.

Tilsammen, er vi en velsmurt maskine, der eksekverer og skaber værdi for de mennesker, vi arbejder sammen med.

Sweat Capital Peter Haahr
Sweat Partner

Peter Haahr

Peter er partner i Sweat Capital og har 10 års erfaring inden for opbygning af high-performance salgsteams.

En del af Peters erfaring kommer fra hans tid som salgsdirektør for den San Fransisco-baserede virksomhed GetAccept. Herigennem har Peter opbygget en solid kundebase med brugere i mere end 50 lande.

Fra 2012 til 2020 opbyggede Peter den kommercielle del af Intempus Timeregistrering – indtil Intempus havde 10.000 kunder og en flot omsætning. Peter lavede alt fra cold calling, opbygning af et omfattende partnernetværk, hvor e-comic, ProLøn, DataLøn, DanLøn og Visma blev Intempus’ største samarbejdspartnere, med kæmpe fælles succes til følge.

Tilbage i Sweat Capital-regi, så har Peter C-level ansvar og er ansigt udadtil. Senest, indtræder Peter ind i Sweat Capital’s porteføljeselskab, Mobilplan, som CSO for at sikre, at det bedste produkt til branchen kommer ud til flere kunder.

Mail: peter.rasmussen@sweatagency.com

Telefon: (+45) 4253 3498

Sweat Capital Simon Heiberg
Sweat Partner

Simon Heiberg

Simon er partner i Sweat Capital og har erfaring som marketing- og salgsmanager i Tech / SaaS-virksomheder.

Billy’s Billing, Visma e-conomic, Drivelogger (som selvstændig) og Intempus er alle nævneværdige virksomheder, hvor Simon har haft manageransvar. Simons tid i Intempus er også hvor han mødte hans nuværende partner i Sweat Capital, Peter Haahr Rasmussen.

Simons ansvarsområde i Sweat Capital spænder bredt, men han holder sig helst til marketing og forretningsudvikling, samt værdiskabelse for vores porteføljeselskaber. Det er her Simon er i sit es.

Mail: simon.heiberg@sweatagency.com

Telefon: (+45) 4232 4242

Manifest

I skyttegraven – sammen

Vi er ikke rådgivere, men iværksættere. Der er ikke langt fra tanke til handling, og vi eksekverer sammen med vores partnere.

01

Kapital og kommercielle superkræfter

Vi skyder ikke med spredehagl. Vi er først og fremmest sælgere – og vi er gode til at larme. Det ligger i vores DNA.

02

Top-of-Mind hos ambitiøse iværksætter

Vi møder vores partnere i øjenhøjde og der, hvor de er og vi taler deres sprog.

03