Vi er FOUNDERE, SÆLGERE, INVESTORER og KOMMERCIELLE FREAKS i én stor pærevælling

Sweat-teamet er helt uden sammenligning. Hver især rummer vi unikke kompetencer, der gavner vores samarbejdspartnere og porteføljeselskaber. Linette kan skrive salgstekster, der får dine kunder til at juble - og hive dankortet frem. Elias er serieiværksætter og er altid på udkig efter fremtidens founder-teams og væksteventyr. Simon er ekspert i at bygge marketingsmotorer, der sprøjter leads ud, og Peter kan sælge sand i Saharas ørken.

Tilsammen, er vi en velsmurt maskine, der eksekverer og skaber værdi for de mennesker, vi arbejder sammen med.

Sweat Capital Peter Haahr
Sweat Partner

Peter Haahr

Peter er partner i Sweat Capital og har 10 års erfaring inden for opbygning af high-performance salgsteams.

En del af Peters erfaring kommer fra hans tid som salgsdirektør for den San Fransisco-baserede virksomhed GetAccept. Herigennem har Peter opbygget en solid kundebase med brugere i mere end 50 lande.

Fra 2012 til 2020 opbyggede Peter den kommercielle del af Intempus Timeregistrering – indtil Intempus havde 10.000 kunder og en flot omsætning. Peter lavede alt fra cold calling, opbygning af et omfattende partnernetværk, hvor e-comic, ProLøn, DataLøn, DanLøn og Visma blev Intempus’ største samarbejdspartnere, med kæmpe fælles succes til følge.

Tilbage i Sweat Capital-regi, så har Peter C-level ansvar og er ansigt udadtil. Senest, indtræder Peter ind i Sweat Capital’s porteføljeselskab, Mobilplan, som CSO for at sikre, at det bedste produkt til branchen kommer ud til flere kunder.

Mail: peter.rasmussen@sweatagency.com

Telefon: (+45) 4253 3498

Sweat Capital Simon Heiberg
Sweat Partner

Simon Heiberg

Simon er partner i Sweat Capital og har erfaring som marketing- og salgsmanager i Tech / SaaS-virksomheder.

Billy’s Billing, Visma e-conomic, Drivelogger (som selvstændig) og Intempus er alle nævneværdige virksomheder, hvor Simon har haft manageransvar. Simons tid i Intempus er også hvor han mødte hans nuværende partner i Sweat Capital, Peter Haahr Rasmussen.

Simons ansvarsområde i Sweat Capital spænder bredt, men han holder sig helst til marketing og forretningsudvikling, samt værdiskabelse for vores porteføljeselskaber. Det er her Simon er i sit es.

Mail: simon.heiberg@sweatagency.com

Telefon: (+45) 4232 4242

Sweat Capital Linette Thøgersen
Content Specialist

Linette Thøgersen

Jeg er en stor kommunikator i en lille krop, sprudlende sprogelsker og full time passioneret ordsmed.

Jeg er optaget af kommunikation i alle sine afskygninger og elsker at nørde med budskaber, der skaber oprigtige bånd mellem virksomheder og deres kunder. Jeg inspireres og motiveres af svedende iværksættere, der lever og ånder for det, de skaber. I et kreativt og evigt fremdriftigt miljø er jeg i mit rette element.

Mit ansvarsområde hos Sweat Capital er, at føre projekter succesfuldt fra A til Å og skabe content, der formår at afkode modtageren og give vores kunder succesoplevelser med marketing, de gik og drømte om.

Mail: linette.thogersen@sweatagency.com

Telefon: (+45) 2163 9476

Sweat Capital Elias Andersen
Portfolio Manager

Elias Filt Andersen

Hejsa, jeg hedder Elias 👋 

Jeg er digital konceptudvikler, serieiværksætter og selvlært WordPress-udvikler.

Jeg er besat af tech-startups i de tidlige stadier. Hvordan idé bliver til MVP, og hvordan MVP bliver til første kunde. Hvordan du gør early-stage startups attraktive overfor investorer og ventureselskaber. Hvordan du tiltrækker de bedste talenter og medarbejdere, så virksomheden får skabt en stærk workforce. Hvordan den rette forretningsmodel afgør, om kunderne vil betale for dit produkt – eller løbe skrigende væk.

“Iværksætteri er mit kald. Det er det, jeg lever for – og af.”

Mit ansvarsområde hos Sweat Capital er, at spotte fremtidens vækstkometer og founder-teams og hjælpe vores porteføljeselskaber tættere på succes.

Mail: elias.andersen@sweatagency.com

Telefon: (+45) 3062 0433

Manifest

I skyttegraven – sammen

Vi er ikke rådgivere, men iværksættere. Der er ikke langt fra tanke til handling, og vi eksekverer sammen med vores partnere.

01

Kapital og kommercielle superkræfter

Vi skyder ikke med spredehagl. Vi er først og fremmest sælgere – og vi er gode til at larme. Det ligger i vores DNA.

02

Top-of-Mind hos ambitiøse iværksætter

Vi møder vores partnere i øjenhøjde og der, hvor de er og vi taler deres sprog.

03